Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Trodnevna radionica o e-poslovanju

Sudinocima radionice podijeljeni su certifikati Sudinocima radionice podijeljeni su certifikati Foto: J. Vrdoljak

U Agenciji za razvoj Hrast, završena je trodnevna radionica o e-poslovanju, na kojoj su poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije upoznati s mogućnostima poboljšanja konkurentnosti primjenom elektroničkog poslovanja.

Radionica je organizirana u okviru projekta „e-Poslovanje: Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ vrijednosti 1,5 milijuna eura, koji se provodi u dvije faze na području cijele RH. Nositelj projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Predavači na radionici su bili: Ivan Ambroš i Krunoslav Srpak iz Agencije za razvoj Hrast, Ivan Marijanović iz HGK Županijske komore Vukovar, Kruno Pavlović iz Agroburze, Krunoslav Josip Čačić iz INFOBOX-a, Danijel Pobi iz D.M.T. Softvera, Sonja Naumovski iz FINA-e i Antonio Maršić iz Zagrebačke banke.

„Cilj ove radionice je bio informirati poduzetnike o mogućnostima primjene e-poslovanja i na praktičnim primjerima pokazati kako se doista može uštedjeti vrijeme i novac. U okviru radionice svaki polaznik je dobio konkretne savjete za primjenu e-poslovanja, s obzirom na svoje specifične potrebe.“ Na kraju radionice, koja je bila besplatna za sve poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije, podijeljeni su certifikati za sudjelovanje na radionici, a za sve polaznike osigurane su i besplatne usluge elektroničkog poslovanja.

Pročitano 1249 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI