Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Vlast u Vukovaru preuzeo Damir Grizelj

službena primopredaja vlasti u Vukovaru službena primopredaja vlasti u Vukovaru Foto: Mirjana Đermadi

I službeno vlast u rukama povjerenika

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo koji je u posljednjih pet godina obnašao tu dužnost je uz nazočnost direktora gradskih tvrtaka ustanova i svojih pročelnika izvršio primopredaju vlasti i predao financijsko izvješće Damiru Grizelju pri čemu  je naglasio  da je s jučerašnjim danom Grad Vukovar u plusu 5, 8 kuna čime se omogućuje daljnje funkcioniranje gradske uprave i pojedinih projekata. -Grad je u plusu 5,8 milijuna kuna. Za to ja garantiram, za razliku od 2009. godine kada sam je preuzeo gradonačelničko mjesto kada mi je rečeno da je grad u plusu, a kasnije se ispostavilo dugovanje od 33 milijuna kuna - rekao je Sabo.

Zahvalio je na suradnji građanima Vukovara i cijele Hrvatske te im poželio sretan Uskrs, a povjereniku Vlade predao je fascikl "projekt Vukovar" u kojemu su navedeni brojni projekti za razvoj grada u narednih pet godina. Na pitanja novinara o svojoj kandidaturi Sabo ni danas nije želio odgovarati.

Grizelj je, obraćajući se novinarima, rekao da će prvo napraviti uvid u financijsko stanje grada te najavio da će se dalje financiranje odvijati prema proračunu iz 2013. godine.

Opširniji razgovor s povjerenikom Grada Vukovara Damirom Grizeljom možete poslušati u Intervjuu tjedna HRV-a u subotu, 19. travnja u 17 sati. 

Pročitano 1926 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI