Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Sabo posjetio vukovarsko rodilište

Gradonačelnik s novorođenom Marijom i njenom majkom Jelenom Gradonačelnik s novorođenom Marijom i njenom majkom Jelenom Foto:M.Đ.

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo tradicionalno je u Novoj godini posjetio  rodilište Opće županijske bolnice Vukovar  te darivao novorođene bebe.

Gradonačelnik je uz čestitke darivao Jelenu Marinković i njenu kćerkicu i prvu novorođenu  stanovnicu Vukovara malu Mariju prigodnim poklonima cvijećem i poklon bonom od 1.500 kuna. Inače majka novorođene djevojčice je medicinska sestra u Općoj bolnici Vukovar i sa suprugom Darijom živi na Mitnici.

Gradonačelnik je također u rodilištu posjetio, čestitao i  darivao Željku  Barošević čiji je  sin Sergej zadnje dijete rođeno u Vukovaru u 2013. godini te drugu novorođenu bebu u ovoj godini malog Peđu i majku Šalajić Željku te i njih darivao prigodnim poklonom cvijećem i poklon bonom.

Također prema važećoj odluci svakom novorođenom djetetu s područja grada Vukovara pripada i potpora iz gradskoga proračuna u iznosu od 1.000 kuna.

Pročitano 2524 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI