Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Uređenje središta Vukovara privodi se kraju

Radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana Radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana Foto: A. Lovrić

Iako smo izvan građevinske sezone, radovi u središtu grada ne jenjavaju

Radovi na uređenju središta grada polako se privode kraju pa iako je kretanje pješaka već otežano, sada je počelo i asfaltiranje parkirališta pa nema ni mjesta za parkiranje vozila, razloga za nezadovoljstvo nema s obzirom na rezultat. Dražen Čulig, Voditelj odsjeka za graditeljstvo, infrastrukturu i komunalno gospodarstvo Grada Vukovara sugrađane moli za još malo strpljenja do završetka radova.

-Most u središtu grada neće biti popločana kamenim pločama jer se u bliskoj budućnosti mora graditi novi most tako da će na postojeći  most biti postavljena nova ograda i hidroizolacija, a za taj postupak su potrebni i pogodujući vremenski uvjeti-pojašnjava Čulig.

Samo u uređenje središta grada, ove je godine uloženo oko 8.5 milijuna kuna, dok je za rekonstrukciju i sanaciju gradskih ulica uloženo 14 milijuna kuna. Za radove na parkiralištima utrošeno je oko 3.5 milijuna kuna te još oko4.2 milijuna kuna za uređenje nogostupa po cijelom gradu.  Prema informacijama iz gradske uprave do sada je obnovljeno oko 40 % gradskih ulica. 

Pročitano 2034 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI