Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Stručne službe MUP-a u PU vukovarsko-srijemskoj

Sukob ispred PP Vukovar Sukob ispred PP Vukovar Foto: Jasenka Vrdoljak

Stručne službe MUP-a za nadzor su u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj i trebale bi utvrditi točne okolnosti pod kojima je u utorak ispred zgrade vukovarske policije došlo do fizičkog sukoba između Darka Pajčića i Roberta Horvata i policijskog službenika Saše Sabadoša, kad je Pajčić teže, a Sabadoš lakše ozlijeđen, potvrđeno je iz Ravnateljstva policije, javila je Hina.

Glasnogovornica Ravnateljstva Jelena Bikić je rekla kako je riječ o standardnoj proceduri koja se provodi kada u slučajevima u koje su uključeni i policijski službenici dolazi do uporabe sile ili nanošenja ozljeda. Potvrdila je i kako je Saši Sabadošu dodijeljena policijska zaštita nakon što su on i njegova obitelj postali izloženi prijetnjama i napadima s društvenih mreža, a u obitelj je upućena i psihosocijalna služba, navela je Bikić.

Također je rekla kako je prema nalazima iz bolnice, u tijelu Darka Pajčića izmjereno 3,48 promila alkohola u krvi.

Iz vukovarsko-srijemske policije je potvrđeno kako je zbog prijetnji policijskom službeniku Saši Sabadošu jučer priveden 47-godišnji Vukovarac. Neslužbeno se saznaje kako je riječ o vukovarskom branitelju Zdravku Govorušiću nad kojim je provedena kriminalistička istraga te je predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitano 1623 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI