Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Kolona sjećanja će zbog radova zaobići središte grada

Danas je objavljen i plakat Vukovar-mjesto posebnog pijeteta Danas je objavljen i plakat Vukovar-mjesto posebnog pijeteta Foto: A. Lovrić

IU središtu grada otvoreno je gradilište i vjerojatno neće biti moguće hodati preko tog dijela

Zbog brojnih radova na obnovi vukovarskih ulica, Kolona sjećanja ove će godine ići novom trasom, najavio je na konferenciji za novinare Željko Sabo, gradonačelnik Vukovara. Gradonačelnik je najavio i dolazak kompletne Vlade s predsjednikom Sabora 18. Studenog u Vukovar te naglasio kako su se u gradskoj upravi i ove godine najavili brojni organizirani dolasci.

Zdravko Komšić, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Vukovara novu trasu kojom će se kretati Kolona sjećanja  ove godine nazvao je velikim minusom Grada Vukovara, a ujedno je i objavio kako će se na čelu kolone nalaziti članovi koordinacije budući da je Udruga braniteljica odustala od vodstva kolone kao što je ranije najavljeno.

Promet će 18. Studenoga na području grada biti preusmjeravan obilaznim putem i vrijedit će poseban režim prometa, potvrdio je Miro Bradić, načelnik Policijske postaje Vukovar. Po njegovim riječima sudionike kolone sjećanja s Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata do Poduzetničke će zone gdje će se nalaziti njihovi autobusi prevoziti posebni autobusi u organizaciji Grada Vukovara.

Dani sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.godine odvijaju se pod motom Vukovar-mjesto posebnog pijeteta čiji je plakat i ove godine izradio poznati hrvatski dizajner Boris Ljuubičić. 

Pročitano 2257 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI