Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Dragun: Tehnostan i dalje nastavlja s primjenama nezakonitog poslovanja

Predsjednik Udruge potrošača grada Vukovara Mirko Dragun Predsjednik Udruge potrošača grada Vukovara Mirko Dragun Foto: vecernji.hr

Vukovarska gradska tvrtka Tehnostan i dalje nastavlja sa svojim primjerima nezakonitog poslovanja koji isključivo idu na štetu građana, odnosno, korisnika stanova, rečeno je na konferenciji za novinare Udruge potrošača grada Vukovara.

Predsjednik udruge Mirko Dragun je pojašnjavajući svoje tvrdnje rekao kako Tehnostan s legalno izabranim predstavnicima zgrada sklapa nezakonite ugovore što je prijavljeno i Državnom inspektoratu odakle već dva mjeseca nema nikakve reakcije niti odgovora.

"Tehnostan je deset godina nezakonito naplaćivao pričuvu od korisnika stanova, a sad nastavlja sa daljim nezakonitim postupanjima. Uzimaju od pričuve 30 posto naknade po ulazu i to bez ikakvog dopuštenja Grada ili stanara. U isto vrijeme predstavnicima zgrada isplaćuju šest puta manju naknadu, odnosno, 5 posto. Po istom pitanju smo se obratili Tehnostanu i Državnom inspektoratu za odgovor, međutim, nismo dobili povratnu informaciju", istaknuo je Dragun.

Dodao je kako na ovaj način Tehnostan već godinama ostvaruje visoke profite, a da u isto vrijeme na računima zgrada čiji stanari plaćaju pričuvu nema nikakvih sredstava.

Pročitano 1563 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI