Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Poljoprivrednici najvjerojatnije prekidaju prosvjed

Seljaci na prometnicama Seljaci na prometnicama Arhiva

Slavonski poljoprivrednici prekinuli su blokadu ulaza i izlaza na autocesti A3 kod čvorišta Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica, a neslužbeno se doznaje da će udruge poljoprivrednika na današnjem sastanku u Novoj Gradiški odlučiti o prekidu dvotjednoga prosvjeda, te borbu nastaviti pravnim putem.

Još u nedjelju prosvjednici su se povukli s ceste Gundinci-Sikirevci, a neslužbene su najave kako će se danas povući i s drugih prosvjedničkih punktova uz ceste u Slavoniji. U Novoj Gradiški je oko 11 sati počeo sastanak kooordinacije seljačkih udruga na kojem se odlučuje što dalje. "Odgovor od predsjednika Vlade Zorana Milanovića još nismo dobili. Na sastanku će biti riječi o načinu na koji ćemo nastaviti borbu za ostvarenje naših prava", izjavio je Dragutin Dukić, član koordinacije iz Požeško-slavonske županije.

Prema neslužbenim informacijama, koordinacija udruga poljoprivrednika danas će donjeti i službenu odluku o prekidu prosvjeda te nastavak borbe za svoja prava nastaviti pravnim putem.

Pročitano 1740 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI