Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru počinje prvi od četiri trudnička tečaja koji su planirani za 2024.godinu.

Ilustracija Ilustracija Foto: arhiva HRV-a

U Vukovaru započinje prvi od četiri trudnička tečaja koji su planirani za 2024.godinu.

U organizaciji Doma zdravlja Vukovar u ponedjeljak započinje trudnički tečaj, a traje do petka. Tečaj se odvija u prostoru Doma zdravlja na adresi Nikole Tesle 1, a održava se u sklopu Savjetovališta za dojenje, prijatelj djece, kojeg organizira patronažna služba Doma zdravlja.

- Tečaj je besplatan zahvaljujući potpori koju nam osigurava Vukovarsko-srijemska županija i Grad Vukovar. Ovaj prvi tečaj pohađat će 11 trudnica i šest partnera. Predavanja su tematska, imamo stručnjake iz svih područja, a osim patronažnih sestara, u tečaj je uključen stomatologa, ginekolog, pedijatar, primalja i fizioterapeuti te predstavnici ispred Udruge roda, koja održavaju predavanje o sigurnosti korištenja autosjedalica - istaknula je Ahnetka Stjepanović, glavna sestra Doma zdravlja Vukovar dodavši kako od 2018. godine provode ovaj tečaj.
Tečaj se održava svakog radnog dana u vremenu od 16 -18 sati. Idući tečaj održat će se u lipnju, a prijaviti se možete putem elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 032/413321.

Pročitano 257 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI