Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

SHS: ponovni poziv premijeru Milanoviću i ministru Liniću

Predsjednik SHS-a Tomislav Pokrovac Predsjednik SHS-a Tomislav Pokrovac Arhiva

Sindikat hrvatskih seljaka (SHS), organizator prosvjeda nezadovoljnih seljaka u Vukovarsko-srijemskoj županiji, odazvat će se današnjem sastanku s otkupljivačima, te s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom, uz uvjet da sastanku nazoče i premijer Zoran Milanović i ministar financija Slavko Linić.

Predsjednik SHS-a Tomislav Pokrovac, izjavio je da ukoliko sastanku s ministrom Jakovinom u Ministarstvu poljoprivrede, ne budu nazočni i premijer Milanović i ministar Linić, predstavnici SHS-a napustit će sastanak. "Ministar Jakovina nas ne zanima, niti s njim imamo više što razgovarati. Sve što je obećao taj čovjek nije ispunio, a osnovni cilj mu je, kako nam se čini, da nas seljake sve svede na prosjački štap", ustvrdio je Pokrovac.

Dodaje kako je iznimno zadovoljan organizacijom seljačkih prosvjeda u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koji već četiri dana prosvjeduju na sedam punktova. Navodi da se na punktovima nalazi oko 300 prosvjednika s isto toliko traktora. "Nije ovo borba samo nas seljaka za selo. Ovo je borba za sve građane Hrvatske, za sve one koji žele, a ne mogu dostojanstveno živjeti od svog rada jer im to netko ne želi omogućiti", kazao je Pokrovac.

Pročitano 1271 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI