Tijekom vikenda na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije pet prometnih nesreća

Tijekom vikenda na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije pet prometnih nesreća Foto: Arhiva HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako se tijekom vikenda na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije dogodilo pet prometnih nesreća, tri s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

U petak, 26. siječnja oko 17,50 sati na državnoj cesti broj 2, između Šarengrada i Iloka 75-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila u zavoju prelazi na lijevu prometu traku i udara u osobni automobil iz suprotnog smjera u kojem su 21-godišnji vozač i 26-godišnji putnik zadobili lake tjelesne ozljede.

U petak, 26. siječnja oko 21,55 sati u Vukovaru 45-godišnja vozačica osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila prelazi na lijevu prometnu traku i udara u osobni automobil iz suprotnog smjera kojim je upravljala 30-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći vozačice su zadobile lake tjelesne ozljede. 

Policijski službenici su zatekli 21 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 1,89 g/kg zabilježena je kod 62-godišnjeg vozača osobnog automobila u Tovarniku. Smještanje u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva određeno je za jednog vozača osobnog automobila.  Zbog učestalog činjenja grubih prekršaja u cestovnom prometu, 48-godišnjem vozaču osobnog automobila u Vukovaru, nakon uhićenja određeno je zadržavanje u trajanju od 10 dana po Odluci Općinskog Suda u Vukovaru, dok je 24-godišnjem vozaču osobnog automobila u Vrbanji, privremeno oduzet osobni automobil do pravomoćnosti Odluke Općinskog Suda u Vinkovcima. 

Stacionarne kamere zabilježile su osam prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

Pročitano 264 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase