Ispiši ovu stranicu

U Jarmini počela sanacija ceste u Ulici J. J. Strossmayera

Ilustracija Ilustracija Foto: Žana Kunji

Na području Općine Jarmina u tijeku su brojni projekti. Prema riječima načelnika Općine Gorana Ilekovića, Općina ove godine ulazi u veliki investicijski ciklus.

Među brojnim projektima koji su u tijeku ili su planirani je i uređenje ceste u Ulici J. J. Strossmayera u Jarmini. Radovi vrijedni 292.000 eura započeli su 23. siječnja na području od Dječjeg vrtića Jarmina do mjesnog groblja.
-Za našu Općinu i njeno stanovništvo ovo je jedan vrlo važan projekt jer nas ta cesta povezuje s dječjim vrtićem, školom, ambulantom, grobljem, Domom branitelja...rekao je načelnik Ileković te zamolio stanovnike da koriste obilazni put kroz ulicu Matije Gupca.

Naglasio je kako su na području Općine u tijeku i mnogi drugi projekti važni za cjelokupno stanovništvo, a među njima su uređenje groblja, projekt Zaželi koji će zapošljavati 12 osoba, projekt biciklističko-pješačke staze s drvoredom, presvlačenje igrališta s gumom te stavljanje fasade na Domu branitelja, a u planu je i rekonstrukcija Doma kulture, nastavak sanacije ceste u Strossmayerovoj ulici te izgradnja malonogometnog igrališta s umjetnom travom.

 

Pročitano 270 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić