Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Projekt Prvi korak u sretno djetinjstvo

Projekt Prvi korak u sretno djetinjstvo Arhiv HRV

Centar za rehabilitaciju Mala Terezija  u Vinkovcima započeo je provedbu projekta „The First Step to a Happy Childhood“ .

Projekt se provodi u sklopu programa ''Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici'',  a financira se kroz IV. komponentu Instrumenta pretpristupne pomoći - Razvoj ljudskih potencijala. Opći cilj projekta je razvoj novih socijalnih usluga u Vukovarsko-srijemskoj županiji namijenjenih poboljšanju zdravlja i kvalitete života djece s razvojnim teškoćama i njihovim obiteljima. Ukupna vrijednost projekta je  oko 205.000 eura, od čega EU financira 89 posto  a ostatak Centar i partneri. Trajanje projekta projekta je 18 mjeseci.

Nositelj projekta je Centar za rehabilitaciju ''Mala Terezija'' Vinkovci, a partneri na projektu su: Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., Vukovarsko-srijemska županija, Centar za socijalnu skrb Vinkovci, Centar za socijalnu skrb Vukovar, Centar za socijalnu skrb Županja i Zavod za osposobljavanje ''Janeze Levca'' iz Republike Slovenije.

Pročitano 2476 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI