Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru 18. studenoga privremena regulacija prometa

U Vukovaru 18. studenoga privremena regulacija prometa FOTO: PU VS\Ilustracija

Radi osiguranja sudionika Kolone sjećanja i  obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.  u samom gradu Vukovaru, ali i na prilaznim pravcima, 18. studenoga će se uspostaviti privremena regulacija prometa, izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

U vremenu od 7 do 18 sati za teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2 na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin.

Sva teretna vozila koja dolaze iz smjera Osijeka državnom cestom D-2 i vozila iz smjera Dalja, državnom cestom D-519 bit će preusmjerena u Vukovaru na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 u smjeru Vinkovaca.

Vozila koja iz navedenih smjerova prometuju prema Iloku preusmjeravat će se na državnu cestu D-46 prema Tovarniku te na županijsku cestu Ž4173 do Sotina i nadalje državnom cestom D-2 u smjeru Iloka.

Teretna vozila koja dolaze iz smjera Iloka bit će u Sotinu preusmjeravana na županijsku cestu Ž4173 prema Tovarniku, te dalje na državnu cestu D-46 prema Vinkovcima.

U gradu Vukovaru, od 7 do 18 sati za sav promet biti će zatvoreni: dio Ulice Priljevo, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Ulica Županijska, Frankopanska, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

Na mjestima preusmjeravanja prometa bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

Iz PU vukovarsko-srijemske napominju da će za preusmjeravanje prometa na prilazima gradu Vukovaru biti uspostavljeni kontrolni punktovi gdje će policijski službenici po potrebi usmjeravati promet i upućivati vozače.

Pozivaju građane koji će 18. studenog pohoditi u Vukovar na strpljenje i poštivanje uputa policijskih službenika na osiguranju.

Pročitano 852 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI