Ispiši ovu stranicu

Kod Vukovarca pronašli kokain, steroidne i hormonske pripravke te eksplozivna sredstva i dijelove vatrenog oružja

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV / V. Lozančić

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela, iz domena kriminaliteta zlouporabe droga i organiziranog kriminaliteta.

- Pretragama osobe i doma u kojem boravi 26-godišnjak, provedenim 22. svibnja, temeljem sudskog naloga, policijski službenici su pronašli i oduzeli 3 PVC vrećice s ukupno 335 grama kokaina te 4,30 grama marihuane, 18 bočica različitih steroidnih i hormonskih pripravaka zabranjenih u sportu, prigušivač pucnja vatrenog oružja, 2 spremnika za automatsku pušku, 2 spremnika za strojnicu, 3 ručne bombe, 39 komada različitog streljiva, nekoliko tisuća eura i druge predmete koji se dovode u svezu s kaznenim djelima – naveo je glasnogovorni PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković u izjavi za HRV.

Osumnjičeni 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku policijske uprave, a protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, „Neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

OSUMNJIČEN ZA PRIJETNJU I NEOVLAŠTEN PROMET DROGOM

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

„Nakon verbalnog sukoba u obiteljskoj kući 48-godišnjaka u Županji, 26-godišnjak je prijetio usmrćenjem više osoba. Policijski službenici su ga uhitili i ishodili sudski nalog za pretragu doma i drugih prostorija u kojima boravi te tom prilikom pronašli i oduzeli PVC vrećicu s ukupno 229 grama marihuane.” - navodi se u današnjem izvješću iz PU vukovarsko-srijemske.

Protiv 26-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prijetnja“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Pročitano 384 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac