Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima održan Olimpijski festival dječjih vrtića naše županije

Na stadionu HNK Cibalia održan je Olimpijski festival dječjih vrtića koji je okupio oko 560 djece iz 23 dječja vrtića naše županije. Djeca su se natjecala u malom nogometu, bacanju loptice, skoku u dalj, trčanju na 25 metara, kao i u štafeti 4×25 metara.

- Danas je ovo zasigurno najveselije mjesto na području cijele županije, a oni rade važan zadatak, odnosno promiču zdrav način života i sport -istaknula je pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti Grada Vinkovaca Andrea Vinković

Pročelnik Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju Vukovarsko-srijemske županije Mario Meštrović naglasio je kako za ovu dječje vrstu manifestacije uvjek vlada veliki interes

- Moram naglasiti kako postoji još barem pet ili šest dječjih vrtića koji nisu uspjeli ući u ovaj natjecateljski dio jer smo ograničeni brojem sudionika. Iduće godine ćemo pokušati napraviti novi format kako bi ih sve skupa uključili na jedno mjesto. Ovoliki broj zainteresiranih govori o odličnom odazivu svih vrtića i velikom voljom za bavljenjem sportom - rekao je Mešttrović.

Glavni organizatori događaja su Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca i Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije.

 

Pročitano 230 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar