Ispiši ovu stranicu

Policija poziva građane da predlože lokacije za nadzora brzine kretanja vozila

Od 1. do 10. travnja 2023. godine Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimat će prijedloge građana za lokacije koje građani smatraju „rizičnima“, na kojima će se provesti nadzor brzine kretanja vozila.

Akcija nadzora brzine kretanja će se provesti 21. travnja, od 00,00 do 24 sata, na lokacijama koje će policija odabrati, uz pomoć prijedloga građana, uvažavajući i lokacije koje su se iskustveno pokazale kao mjesta na kojima se učestalo događaju prometne nesreće.

U obzir dolaze lokacije u prometu na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, no, poželjno je da građani u svojim prijedlozima obrazlože razlog zbog kojeg je upravo odabrana lokacija primjerena za odabir tijekom provođenja akcije.

Prijedloge lokacija građani trebaju dostaviti na mail Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Po zaprimanju prijedloga građana, policija će kroz analizu pristiglih prijedloga odabrati lokacije na kojima će 21. travnja mjeriti brzinu kretanja vozila, a odabrane lokacije javno objaviti i najaviti putem medija u provođenju akcije 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.“

Također, u tjednu od 17. do 23. travnja 2023. godine u Republici Hrvatskoj, na području svih policijskih uprava, prometna policija će pojačano nadzirati brzinu kretanja vozila, kao i sve članice ROADPOL-a (europska mreža prometnih policija).

Pročitano 221 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI