NAJNOVIJE
Poziv na radionicu „Božićno svjetlo”

Udruga Tko se boji sutra još? Vukovar započela je s radom 2020. godine, a samo dva mjeseca kasnije započela je s projektom „Bakina škrinja”.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:45)
U Marincima izbio požar na osobnom automobilu

U nedjelju 3.prosinca oko 13,15 sati  u dvorištu obiteljske kuće u Marincima izbio je požar na osobnom automobilu 52-godišnjaka, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:44)
Provaljeno u vukovarski restoran i otuđen novac


Tijekom noći  između 2. i 3. prosinca provaljeno je u restoran 46-godišnjaka u Vukovaru iz kojeg je otuđen novac, javili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:42)
Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Na natječaju za nagradu Goran za mlade pjesnike koji su raspisali organizatori pjesničke manifestacije Goranovo proljeće mogu sudjelovati pjesnici mlađi od 30 godina koji nikad nisu objavili knjigu poezije.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 13:00)
Gotovo polovica ispitanih osoba s invaliditetom osjeća se diskriminirano na natječajima za posao

Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, portal MojPosao u suradnji s Udrugom Zamisli proveo je istraživanje o položaju osoba s invaliditetom na tržištu rada u cilju otkrivanja kako na položaj osoba s invaliditetom gleda šira javnost, poslodavci, ali i same osobe s invaliditetom.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:53)
Dobitnici priznanja "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" na prijemu kod gradonačelnika Ivana Penave

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”, 30. studenoga 2023. godine dodijelila je 86 povelja i posebnih priznanja u sklopu nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“, koja se održava već jedanaestu godinu.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:47)
Završen još jedan uspješan projekt RA VSŽ

U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je završna konferencija projekta „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II“, ukupne vrijednosti 3.468.672,88 eura, od kojih je 85% bespovratnih sredstava. Projekt je započeo 1. travnja 2019., a završava 31. prosinca 2023. godine.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 11:08)

U ponedjeljak ponovno podjela konvertera za preračunavanje valuta

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Nakon što su početkom godine podijelili oko 30 komada konvertera za preračunavanje valuta, Humanitarna udruga Duga iz Vukovara u suradnji s Centrom za edukaciju i informiranje potrošača Bilje organizira još jednu podjelu.

Konvertere je osigurala Hrvatska narodna banka kako bi osobama starije životne dobi i ranjivim skupinama omogućila jednostavan alat koji će im pomoći prilikom kupovine roba i usluga u procesu prilagodbe na euro.

- Pripremili smo dodatnih 50 konvertera za naše najstarije sugrađane, a u cilju što lakšeg snalaženja u procesu prilagodbe na euro. Pozivamo sve starije osobe, koje imaju potrebe za konverterom, da dođu u ponedjeljak od 10 sati u prostorije Humanitarne udruge Duga Vukovar i preuzmu svoj konverter - pozvala je predsjednica Humanitarne udruge Duga Vukovar Tamara Mikulić.

Podjela konvertera provodi se u sklopu projekta GODINE NISU VAŽNE! - program za aktivno i sretno starenje kojega financira financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Partneri na projektu Grad Vukovar i Centar za edukaciju i informiranje potrošača Bilje.

Pročitano 283 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija