Ispiši ovu stranicu

Novi je predsjednik vukovarsko-srijemskog SDP-a Mario Milinković

Novi je predsjednik vukovarsko-srijemskog SDP-a Mario Milinković Foto: Općina Stari Mikanovci

Metodom jedan član-jedan glas, načelnik Općine Stari Mikanovci Mario Milinković izabran je za novog predsjednika Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko-srijemske županije.

Stranačkim kolegama je zahvalio na podršci i pozvao da zajedničkim radom i naporima stabiliziraju i podignu rad SDP-a na području naše županije, a samim time, kako je rekao, ponude i rješenja za micanje Vukovarsko-srijemske sa začelja svih gospodarskih i demografskih pokazatelja, priopćeno je iz vukovarsko-srijemskog SDP-a .

„Pred nama je vrlo težak, ozbiljan i odgovoran posao i vjerujem da će on uroditi plodom te da ćemo vratiti povjerenje žitelja naše županije. Imamo primjere razvoja naše dvije općine gdje smo na vlasti kolega Krnić iz Babine Grede i ja te ćemo pokušati te primjere proširiti i na ostale dijelove naše županije. Spojem mladosti i iskustva te željom za razvojem i ostankom u našoj županiji bit ćemo konstruktivna oporba i nudit ćemo rješenja kako bi se promijenilo vrlo teško stanje u kojem je Vukovarsko-srijemska županija, koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj”, istaknuo je Milinković.

Pročitano 271 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar