Ispiši ovu stranicu

Niz prekršaja i jedno kazneno djelo

Ilustracija Ilustracija Foto: Valerija Lozančić

Policijski službenici su 20. rujna u Vinkovcima proveli pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija kojima se koristi 18-godišnjak te pronašli 36 grama droge marihuana i gram kokaina.
Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska zabilježila je i postupala i u sljedećim prekršajima:

U utorak 20. rujna oko 23 sata u Vukovaru, Zmajeva ulica, 18-godišnjak koji boravi u Osječko-baranjskoj županiji, pod utjecajem alkohola u organizmu (2,04 g/kg) na javnom je mjestu narušavao javni red i mir. Policijski službenici su mu uručili prekršajni nalog.

U Petrovcima su jučer oko 1,00 sat policijski službenici utvrdili da ugostiteljski objekt radi izvan uredovnog radnog vremena dok je u njemu bilo nekoliko osoba. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti dostavlja se obavijest o počinjenom prekršaju Državnom inspektoratu.

Jučer je u Vinkovcima 34-godišnjakinja unutar ugostiteljskog objekta verbalno i tjelesno napala 20-godišnjakinju zbog čega će protiv nje nadležnom prekršajnom sudu biti dostavljen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Također jučer, oko 23 sata u Gunji, 46-godišnji mještanin se pješice nepropisno i nesigurno kretao sredinom kolnikom, a policijski službenici su ga smjestili u posebne policijske prostorije do prestanka djelovanja opojnih sredstava, jer su utvrdili da je pod utjecajem alkohola u organizmu (1,45 g/kg), a pritom je i omalovažavao postupajuće policijske službenike. Nadležnom prekršajnom sudu će biti dostavljen optužni prijedlog.

U Vinkovcima, u ulici Vladimira Gortana, policijski službenici su tijekom redovne kontrole kod 24-godišnjeg Vinkovčanina pronašli i oduzeli oko 7 grama marihuane zbog čega će biti prekršajno prijavljen.

Sinoć oko 22,30 sati u Vinkovcima, također u ulici Vladimira Gortana, tijekom redovne kontrole prometa zatečen je 32-godišnji vozač osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka, a provjerom prisutnosti alkohola utvrđena je koncentraciju od 4,17 g/kg alkohola u organizmu.

Vozač je odmah isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U posljednja 24 sata Policijska uprava vukovarsko-srijemska evidentirala je jednu prometnu nesreću u Iloku s materijalnom štetom.

 

 

Pročitano 347 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić