Ispiši ovu stranicu

Čestitke uspješnim nogometašicama

Čestitke uspješnim nogometašicama Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić primio je u svome uredu u Vukovaru dvije profesionalne nogometašice Izabelu Lojnu iz Otoka i Lorenu Balić iz Ilače.

Djevojke su aktivne sportašice, članice Ženskog nogometnog kluba Osijek koji je zadnju sezonu 2020./2021. osvojio 1. HMNLŽ, 1. HNLŽ i igrao u play off UEFA Womens Champions League.
Lorena Balić nosi i titulu najboljeg strijelca Prve Hrvatske nogometne lige za žene, a Izabela Lojna najbolje igračice Hrvatske za sezonu 2020./2021.

Župan im je ovom prigodom čestitao na dosadašnjim rezultatima i zaželio uspješnu nogometnu karijeru te istaknuo kako imaju punu podršku Vukovarsko-srijemske županije u daljnjem radu.
-Stabilnost, predanost, želja i kvalitetan rad ključni su čimbenici velikih uspjeha. Djevojke imaju iznimne rezultate što dokazuje da su puno truda i vremena posvetile svome sportu, usprkos poslovnim obvezama. Drago mi je što ponovno mogu nagraditi naše sportaše jer dobro znamo koliko je odricanja i truda potrebno, a posebno mi je drago jer je riječ o nogometašicama koje moraju puno više raditi kako bi bile prepoznate i kako bi nizale velike uspjehe, baš kao Lorena i Izabela. Još jednom čestitam djevojkama na svemu što su do sada postigle i svakako se vidimo na idućoj utakmici - poručio je župan Dekanić.

Pročitano 267 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić