Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Biciklistička utrka BRUT VUKOVAR 2022.

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV/ Klaudija Boras

U tijeku su prijave za biciklističku utrku BRUT Vukovar 2022. (Bike rural trail Vukovar), koja se u Vukovaru održava od 1. do 3. rujna u organizaciji Vukovarskog triatlon kluba i u suradnji s Turističkom zajednicom grada Vukovara.

Sama biciklistička utrka na 25, odnosno 50 kilometara održat će se u subotu, 3. rujna, a početak utrke je u 16 sati na vinogradarskom imanju Goldschmidt, gdje je i cilj iste. Biciklistička staza je atraktivna, ima lakše i teže dionice s obzirom da se vozi kroz polja, vinograde, ravnice i brežuljke, šume i rijeke, a prolazi i pored muzeja i spomenika što će biciklistima donijeti jedno novo iskustvo.

Staza je kružnog oblika te biciklisti u trci na 25 kilometara voze jedan krug, a na 50 kilometara dva kruga. Dani koji prethode utrci također su ispunjeni atraktivnim sadržajima i obilascima grada biciklom. Za četvrtak, 1. rujna planiran je obilazak vukovarske Street art galerije biciklima (VukovART), kao i zaštićene industrijske baštine Bata Ville u Borovo naselju.

Petak je rezerviran za dječju utrku na 100 metara u centru Vukovara i radionicu o sigurnosti u prometu u dopodnevnim satima, a za popodne je predviđen obilazak znamenitosti – turistički obilazak Vukovara biciklom i nakon toga kušanje domaćih delicija.

Pročitano 476 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI