Ispiši ovu stranicu

Korisnici Golubice Vukovar na 7. Memorijalnom floorball turniru Joseph T. Rukavina osvojili 2. mjesto

Korisnici Golubice Vukovar na 7. Memorijalnom floorball turniru Joseph T. Rukavina osvojili 2. mjesto Foto: Udruga Golubica

U okviru programa „Možemo i mi II“ korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar sudjelovali su na 7. Memorijalnom floorball-u turniru Joseph T. Rukavina koji je organiziralo Športsko društvo Specijalni športovi "Luč" pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Natjecanje je održano u Gornjem Knegincu.

-Ekipa Golubice sa svojih 7 članova osvojila je odlično 2. mjesto u prvoj jakosnoj skupini i pokazala da upornost i treninzi na paklenim vrućinama utječu na krajnji rezultat i osvajanje odličja -poručio je Tomislav Dubravčić, koordinator u udruzi Golubica, trener i voditelj sportskih aktivnosti.

Nakon godišnjih odmora i ljetnih praznika, članovi udruge, prema kalendaru specijalne olimpijade, u rujnu nastavljaju s turnirima u raznim sportovima počevši od turnira u odbojci. Sudjelovat će u više od 20 ljetnih i 7 zimskih sportova. U sportskim aktivnostima Udruge Golubica aktivno sudjeluju 34 korisnika, a još desetak rekreativno.

 

 

Pročitano 302 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić