Ispiši ovu stranicu

Nova predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca Loreta Kovačević

Nova predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca Loreta Kovačević Foto: arhiva HRV

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Vinkovaca koje je osnovano s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život grada te promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

U ponedjeljak je održan drugi saziv konstituirajuće sjednice na kojoj je izabrano 11 članova te predsjednica Loreta Kovačević i njezin zamjenik Marko Brnjić. Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Vinkovaca Andrea Vinković stavila se mladima na raspolaganje za komunikaciju svih njihovih potreba i želja.

- Osobito nas raduje da novi saziv čine predstavnici udruga te predstavnici političke stranke, a struktura je raznovrsna što će otvoriti protor za dodatne aktivnosti i programe – istaknula je Vinković.

Novoizabrana predsjednica Savjeta, Loreta Kovačević, magistrrica je primarnog obrazovanja, učiteljica razredne nastave, a trenutno je završila prvu godinu poslijediplomskog doktorskog studija Obrazovne znanosti i perspektive obrazovanja u Osijeku. Naglasila je na na čemu će se temeljiti njihov rad.

-Okvirni plan prioritetno će se temeljiti na radionicama, edukaciji i obrazovanju, a drugi se dio odnosi na zabavni sadržaj za mlade uz kvizove znanja, druženja i slično. Trudit ćemo se timski pristupiti suradnji mladih i Grada, a onima koje predstavljamo otvoreni smo za prijedloge i prihvaćanje svih dobrih ideja - kazala je Kovačević.

Pročitano 546 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI