Ispiši ovu stranicu

Novčane nagrade vinkovačkim uspješnim učenicima

Nagrađeni učenici Nagrađeni učenici Grad Vinkovci

Grad Vinkovci nagradio je gotovo 90 učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih mentora za iznimna postignuća na državnim i međunarodnim natjecanjima ove školske godine.

Nagrađeno je 15 učenika i 15 mentora te tri školska sportska društva osnovnih škola kao i 26 učenika, 32 mentora, dva sportska društva i pjevački zbor srednjih škola. Uz priznanja i prigodne poklone učenici i mentori dobili su i novčane nagrade, za uspjehe su nagrađeni iznosom od 500 do 2.000 kuna, ovisno o postignutom rezultatu.

Zamjenik gradonačelnika Josip Romić pri dodjeli priznanja i nagrada rekao je kako je broj uspješnih svake godine sve veći.

Činjenica je da imamo jako talentiranu i marljivu djecu i velika je čast što ih možemo nagraditi za njihov trud i zalaganje. Oni su najbolji promotori svojih škola, svoga grada i svoje županije. Ovdje nisu samo učenici, tu su i njihovi mentori koji na najbolji način prenose svoje znanje na njih kako bi svi zajedno ostvarili odlične rezultate. Danas-sutra, oni će odrasti i postati uspješni ljudi te im svima poručujem da, kada završe s formalnim obrazovanjem, ne dozvole da im prođe i jedna godina, a da ne steknu neka nova znanja i vještine. Želim im poručiti i da se svakako vrate u Vinkovce i budu temelj svijetle budućnosti našega grada“, naglasio je Romić.

Dodjelu nagrada svojim izvedbama uveličali su pjevači Gimnazijskog zbora Dionizije predvođeni profesoricom Sandrom Milovac, a koji su i sami nagrađeni za uspjeh na državnom natjecanju.

Pročitano 373 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun