Ispiši ovu stranicu

Tri prometne nesreće, dvije osobe teže ozlijeđene

Tri prometne nesreće, dvije osobe teže ozlijeđene Foto: HRV/Klaudija Boras

U srijedu, 25. svibnja u 10,35 sati, u Ulici J. J. Strossmayera, u Županji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja.

Naime, 60-godišnjak iz Županje upravljao osobnim automobilom županjskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice Josipa Jurja Strossmayera, a uslijed prekomjerne brzine kretanja nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je došlo do udara u pješakinju, također 60-godišnjakinju, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. 60-godišnjakinja je, uslijed udara i pada na kolnik, teže ozlijeđena.

Također, jučer 25. svibnja oko 5 sati, na cesti između Babine Grede i Prkovaca, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama.

Vozač osobnog automobila, 23-godišnjak iz Babine Grede, upravljao osobnim automobilom županjskih registarskih oznaka trakom, te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega djelomično zahvaća prometnu traku za suprotan smjer kretanja i udara vozilom u dio poljoprivrednog traktora kojim je upravljao 45-godišnjak iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći 23-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je 45-godišnji vozač traktora, također iz Babine Grede, lakše ozlijeđen.

Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid, a kod sudionika nisu utvrdili prisutnost alkohola.

Pročitano 294 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI