Ispiši ovu stranicu

Plesom quadrille završili obrazovanje u srednjim školama

Učenici su plesali i prije pandemije koronavirusa Učenici su plesali i prije pandemije koronavirusa OBŽ

Maturanti Osječko-baranjske županije, njih 2.410, plesali su poznati francuski dvorski ples quadrillu te se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa.

U šest gradova županije Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku učenici su na jedinstven način obilježili kraj radosnoga životnoga poglavlja, a 1.482 osječkih maturanta pozdravili su zamjenik župana Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije Miranda Glavaš Kul.

- Danas je njihov dan i ujedno prilika da im zaplješćemo na svemu onome što su do sada učinili, a uvjeren sam da će jednako uspješni biti i u izazovima koji su pred njima. Čestitam i njihovim roditeljima, bližnjima i predanim profesorima koji su ih sve ove godine usmjeravali i bili im podrška tijekom obrazovanja – kazao je zamjenik župana Josip Miletić.

Zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin maturantima je poručio da uživaju u svom danu i najboljim godinama svog života. Izrazio je želju da svoju budućnost grade u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji te da zajednički razvijaju naš kraj.

U organizaciji plesa sudjelovali su Grad Osijek, Društvo Crvenog križa Osječko-baranjske županije, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Zavod za hitnu medicinu, Unikom, Parangal, Policijska uprava osječko-baranjska, Javna profesionalna vatrogasna postrojba Osijek, Hrvatsko narodno kazalište Osijek i Gradski prijevoz putnika.

Pročitano 407 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun