Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Filip Sušac ponovno na čelu vukovarskih Suverenista

Filip Sušac ponovno na čelu vukovarskih Suverenista Foto: J. Vrdoljak

Dosadašnji predsjednik vukovarskih Suverenista i zamjenik vukovarskog gradonačelnika Filip Sušac, dobio je novi četverogodišnji mandat, odlučeno je na izbornoj skupštini te gradske stranke.

Predsjednik Hrvatskih suverenista i saborski zastupnik Marijan Pavliček, čestitao je novoizabranom vodstvu rekavši kako su Hrvatski suverenisti jedna od najjačih političkih opcija ne samo u Vukovaru već i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

- Drago mi je što svojim radom i trudom možemo pripomoći zajednici u kojoj živimo. Posebno me raduje što se radi o mladim i visokoobrazovanim ljudima koji žele ovdje ostati i raditi na dobrobit svih nas – rekao je Pavliček. Dodao je kako će se i dalje kako na državnoj tako i lokalnoj razini raditi na zaštiti temeljnih vrijednosti, a to su obitelj, vjera i domovina.

Filip Sušac je zahvalio članstvu na ukazanom povjerenju da u sljedeće četiri godine vodi ovu gradsku organizaciju. Rekao je kako su u protekle četiri godine iza te organizacije brojni izbori i uspjesi te da su svi radili zajedno kao jedna obitelj.

- Danas sam iznimno ponosan što su mi ponovo odlučili ukazati povjerenje u iduće četiri godine. Moja je dužnost i obaveza da organizaciju dovedem na mjesto najjače političke opcije u Vukovaru – izjavio je Sušac.

Za zamjenika predsjednika izabran je Ivan Veber, a tajnik je Vedran Vuleta.

 

Pročitano 622 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI