Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Stožer je jedinstven

Stožer je jedinstven, tvrdi Josić Stožer je jedinstven, tvrdi Josić Foto: A. Lovrić

Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić demantirao je danas jučerašnje izjave nekadašnjih glasnogovornika i istaknutih članova stožera Zdravka Komšića i Damira Madune da Stožer za obranu hrvatskog Vukovara više ne postoji.

Na konferenciji za novinare održanoj uz predstavnike brojnih braniteljskih udruga  Josić je naveo da su Komšić i Maduna otišli jer ne mogu ostvariti osobne i ambicije HDSSB-a koji je pokušao djelovati kroz Stožer.

 Podsjetimo, nakon što je na prekjučerašnjoj sjednici Stožer većinom glasova odlučio da u predizbornoj kampanji za gradonačelnika i vukovarsko Gradsko vijeće podrži koaliciju HDZ-HSP AS-DC-HSLS-BUZ, Stožer su nezadovoljni "ulaskom politike u Stožer" napustili glasnogovornici Komšić i Maduna.

Josić je naglasio kako se Stožer odlaskom Komšića i Madune nije raspao već da će nastaviti djelovati na ostvarenju svih ranije postavljenih ciljeva, od kojih je jedan od najvažnijih proglašenje Vukovara mjestom općeg pijeteta prema žrtvama iz Domovinskog rata.

Pročitano 2635 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI