Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U županiji na COVID-19 novopozitivne 44 osobe

U županiji na COVID-19 novopozitivne 44 osobe Foto: Arhiva HRV-a

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata su 44 nove pozitivne osobe na COVID-19 potvrđene PCR testiranjem (deset osoba iz Vinkovaca, pet osoba iz Gradišta, četiri osobe iz Županje, tri osobe iz Nuštra,  po dvije osobe iz Cerića, Đeletovaca, Jarmine, Starih Jankovaca i Vukovara, te po jedna osoba iz Andrijaševaca, Borova, Gunje, Iloka, Markušice, Mirkovaca, Nijemaca, Otoka, Strošinaca, Štitara, Tovarnika i Vođinaca ). 

Preminula je jedna osoba.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 27862, od kojih su 26734 izliječene, a ukupno je preminulo 438 osoba.

Trenutno je u županiji 75 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirano je 200 osoba, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 137458.

U samoizolaciji se na području županije nalazi 698 osoba.  

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, 48  je pozitivnih osoba iz sustava zdravstva ( sedam liječnika, 26 med. sestara / tehničara, četiri druga zdravstvena radnika, 11 nezdravstvenih radnika zaposlenih u zdravstvu ).U samoizolaciji iz sustava zdravstva nalazi se tri radnika ( jedan liječnik, jedan med. sestra / tehničara jedan drugi zdravstveni radnik, nula nezdravstvenih radnika zaposlenih u zdravstvu ).

Podatci iz sustava obrazovanja ažurirati će se u ponedjeljak.

Pročitano 466 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI