Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima održana atipična utrka u kojoj su natjecatelji jeli, pili i rješavali zagonetke

U Vinkovcima održana atipična utrka u kojoj su natjecatelji jeli, pili i rješavali zagonetke Foto: Arhiv HRV-a

U Vinkovcima je održana prva adventska ekipna utrka u kojoj je sudjelovalo 35 ekipa.

Riječ je o atipičnoj utrci u organizaciji udruge Funkcionalni kružni trening Vinkovci u kojoj su natjecatelji da bi osigurali prolaz za nastavak morali pojesti po šest tzv.poderanih gaća, šest fritula, tri kobasice i tzv. čvarkuše te popiti šest rakija, tri čaše kuhanoga vina i tri piva kao i riješiti zadanu zagonetku, nakon čega su dobili prolaz da sudjeluju u potrazi za božićnim blagom.

Ujedno im je na kraju policija izmjerila i razinu alkohola u krvi, a zbroj svih promila u ekipi pridodan je ukupnom vremenu kako bi se dobio pobjednik – odnosno ekipa s najbržim vremenom.

Start i cilj utrke označeni su kraj poznatog topa ispred vinkovačkoga muzeja, a pobjedila je ekipa Hrvatskog planinarskog društva Cibalia.

Ova je nesvakidašnja utrka imala i humanitarni karakter, doznajemo od predsjednika udruge Hrvoja Klarića.

- Pozvali smo sve sudionike , ali i ljude dobre volje na dobrovoljnu uplatu donacije na račun Dječjeg doma sv. Ana koji brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Projektom Učionica za život namjeravaju opremiti i urediti zasebnu stambenu jedinicu za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, uz izravne uplate na račun Dječjeg doma broj računa: HR9623900011100014809, opis uplate „donacija – učionica za život” - istaknuo je Klarić.

Pročitano 331 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI