Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Gradska organizacija HDZ-a odala počast prvom hrvatskom predsjedniku

Gradska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Grada Vukovara odala počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu Gradska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Grada Vukovara odala počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu FOTO: Žana Kunji

Povodom 22 obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i osnivača Hrvatske demokratske zajednice vijence su kraj predsjednikove biste na Trgu Republike Hrvatske u središtu grada Vukovara položili i svijeće zapalili članovi gradske organizacije HDZ-a i Zajednica žena „Katarina Zrinski”.

 Molitvu je predvodio predsjednik gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara Nikola Mažar koji je istaknuo kako su se poklonili sa trajnom zahvalnošću za sve što je učinio, ne samo u stvaranju slobodne, suverene i samostalne Republike Hrvatske, nego i u vraćanju u pravne i ustavnopravne okvire, odnosno povratak u grad Vukovar kroz mirnu reintegraciju.

- Kako vrijeme prolazi vidi se sva veličina i mudrost, ne samo vođenja i donošenja ključnih odluka nego i svega onoga što smo kroz stotine godina čekali, a to je stvaranje slobodne i samostalne Republike Hrvatske. Na nama svima je danas da na doktrini i onome što je prvi hrvatski predsjednik govorio i kada je Vlakom mira došao u Vukovar, da kroz pomirbu, kroz zajedništvo hrvatskog naroda da stvaramo bolju i ljepšu Hrvatsku svaki dan kako bi svi građani živjeli onako kako svi mi želimo – rekao je Mažar.

Pročitano 476 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI