NAJNOVIJE
U Andrijaševcima pronađena mrtva ženska osoba

Policijska uprava vukovarsko-srijemska primila je u 15,35 sati telefonsku dojavu da je u području Andrijaševaca pronađena mrtva ženska osoba.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 19:19)
Plesom quadrille završili obrazovanje u srednjim školama

Maturanti Osječko-baranjske županije, njih 2.410, plesali su poznati francuski dvorski ples quadrillu te se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:36)
Razvrstavanje otpada od malih nogu

Gradske vlasti Vinkovaca nabavile su 30 edukativnih dječjih setova od po tri spremnika za odvajanje plastike, papira i stakla koji su prilagođeni dječjem uzrastu, a koji će biti podijeljeni vrtićima i školama te postavljeni uz dječja igrališta u gradu.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:27)
EU tuži gradonačelnika Nove Gradiške

Ured europskog javnog tužitelja podigao je optužnicu protiv deset hrvatskih optuženika, među kojima su i gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, bivši velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić te poduzetnik Krešo Petek.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:21)
U Hrvatskoj nestalo devetero djece

Osječki Centar za nestalu i zlostavljanu djecu organizirao je obilježavanje Međunarodnoga dana nestale djece. Sudionici su se okupili na promenadi u Osijeku kako bi skrenuo pozornost na važnost pravodobnoga reagiranja pri nestanku djeteta, a svake godine na području Europske Unije nestane oko 300.000 djece.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:19)
Na području VSŽ 1478 maturanata

Na području Vukovarsko-srijemske županije u 15 srednjih škola i 95 završnih razreda imamo 1478 maturanata.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 15:39)
Zbog održavanja Vukovarskog polumaratona u subotu posebna regulacija prometa od 9-13 sati

U subotu, 28. svibnja  u Vukovaru će se održati četvrti po redu Vukovarski polumaraton tijekom kojega će na snazi biti posebna regulacija prometa u vremenu od 9 do 13 sati.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 12:46)

Gradskoj tvrtki Čistoća Županja uskoro se pripaja gradska tvrtka Stanobiro

Županja Županja Foto: HRV arhiva

Gradskoj tvrtki Čistoća Županja d.o.o. za komunalne usluge uskoro se pripaja gradska tvrtka Stanobiro d.o.o. za održavanje i upravljanje stanovima i stambenim zgradama.

Naime, pripajanje ove dvije gradske tvrtke jedno je od predizbornih obećanja novog gradonačelnika Županje Damira Juzbašića. U iduću će srijedu Gradsko vijeće Grada Županje gradonačelniku Juzbašiću dati suglasnost da u ime Grada na skupštini trgovačkog društva Čistoća Županja d.o.o. prihvati pripajanje trgovačkog društva Stanobiro d.o.o. tome društvu. Ugovor o pripajanju u ime društva preuzimatelja - Čistoće Županja potpisat će direktor Ante Klanac, a u ime pripojenog društva direktor Stanobiroa Marko Adžamić.

-Razlozi donošenja ovakve odluke su međusobna poslovna povezanost dvaju društava koja obavljaju iste ili slične djelatnosti, racionalizacija poslovanja, smanjenje troškova, jačanje gospodarskog nastupa na tržištu, povećanje poslovne efikasnosti te koncentracija kapitala, tehnologije i radne snage – pojasnio je Klanac koji će biti na čelu objedinjene tvrtke.

Marko Adžamić će u okviru Čistoće Županja voditi djelatnosti Stanobiroa.

 

Pročitano 251 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija