Ispiši ovu stranicu

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 140 novopozitivnih na COVID-19, preminule dvije osobe

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 140 novih pozitivnih osoba na COVID-19 – izvijestio je Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Najviše novozaraženih je iz Vinkovaca 45, slijedi Vukovar s 27 novozaraženih. Sedam je iz Županje, šest iz Otoka, pet iz Cerića, po četiri osobe iz Cerne i Mirkovaca, po tri iz Bapske, Ivankova i Starih Mikanovaca, po dvije osobe iz Andrijaševaca, Babine Grede, Bošnjaka, Gradišta, Iloka, Petrovaca, Privlake, Rokovaca i Trpinje te po jedna iz Antina, Berka, Bobote, Ćelija, Ilače, Jarmine, Marinaca, Novih Jankovaca, Nuštra, Rajevog Sela, Retkovaca, Slakovaca, Vere, Srijemskih Laza i Strošinaca.

Preminule su dvije osobe.

Trenutno je u županiji 79 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti, a u samoizolaciji je 558 osoba.

U protekla 24 sata testirana je 481 osoba, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 109.628.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 18.176, od kojih je 17.259 izliječenih, a ukupno je preminulo 336 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, 13 je pozitivnih osoba iz sustava zdravstva – tri liječnika, pet med. sestara / tehničara, jedan drugi zdravstveni djelatnik i četiri nezdravstvena djelatnika.

Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo 24 nastavnika i 82 učenika, a u samoizolaciji se nalazi sedam nastavnika i 389 učenika.

Pročitano 445 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI