Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Ministar Jovanović posjetio Tehničku školu u Vukovaru

Ministar Jovanović u obilasku škole Ministar Jovanović u obilasku škole Jasenka Vrdoljak

Teško je biti zadovoljan jer se u slučaju ove škole ne može biti zadovoljan, no, mislim da smo napokon došli do kraja obnove, izjavio je ministar znanosti, obrazovanja i sporta  Željko Jovanović za današnjeg posjeta gradilištu Tehničke škole „Nikola Tesla“ u Vukovaru u kojoj se upravo izvode završni radovi kako bi se tijekom idućeg tjedna izdala uporabna dozvola.

Naime, u  tijeku je čišćenje građevine, završavaju se radovi na vanjskoj hidrantskoj mreži, a  tijekom subote betonirat će se prilazni putovi. Također, u tijeku je ishođenje svih potrebnih atesta za kotlovnicu i lift. Ukupna vrijednost radova koje je financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja iznosi 12 milijuna kuna.

Ministar Jovanović je najavio i završetak radova na područnoj školi Mitnica u Sotinu te izradu projektne dokumentacije za obnovu OŠ Nikole Andrića u Vukovaru.

Posjeta ministra Vukovaru kontinuirani je nastavak aktivnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i ministra osobno, a sve kako bi se učenici i zaposlenici Škole što je prije moguće uselili u novu školsku zgradu.

Pročitano 2121 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI