Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U županiji na COVID-19 novopozitivne 173 osobe

U županiji na COVID-19 novopozitivne 173 osobe Foto: Arhiv HRV-a

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata su 173 nove pozitivne osobe na COVID-19, potvrđenih  PCR testiranjem (48 osoba iz Vinkovaca, 25 osoba iz Vukovara, 19 osoba iz Nuštra, sedam osoba iz Jarmine, po šest osoba iz Iloka, Cerića i  Ivankova, pet osoba iz Županje, po četiri osobe iz Otoka i Markušice, po tri osobe iz Borova, Cerne, Gunje i Sotina, po dvije osobe iz Lovasa, Soljana, Starih Jankovaca i Trpinje te po jedna osoba iz Babine Grede, Bapske, Berka, Bogdanovaca, Bošnjaka, Donjeg Novog Sela, Drenovaca, Gradišta, Korođa, Marinaca, Mirkovaca, Nijemaca, Novih Jankovaca, Pačetina, Podgrađa, Podrinja, Prkovaca, Rokovaca, Slakovaca, Srijemskih Laza, Šarengrada, Šiškovaca i Tordinaca), preminule su tri osobe.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 16128, od kojih je 15154 izliječenih, a ukupno je preminulo 296 osoba.

Trenutno je u županiji 70 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirane su 452 osobe, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 102770.

U samoizolaciji se na području županije nalazi se 726 osoba.  

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, 18 je pozitivnih osoba iz sustava zdravstva (12 med. sestara / tehničara, jedan drugi zdravstveni radnik i pet nezdravstvenih radnika).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva nalazi se pet radnika (jedna med. sestra/tehničar, dva nezdravstvena radnika i dva druga zdravstvena radnika).

Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo 18 nastavnika i 146 učenika.

U samoizolaciji se nalazi  sedam nastavnika i 833 učenika.

NAPOMENA: Broj učenika u samoizolaciji (podaci pristigli od strane škola) i broj osoba u samoizolaciji koji je dostavljen od strane Zavoda za javno zdravstvo VSŽ razlikuje se iz razloga što zbog povećanog opisa posla i prednosti pri upisu oboljelih osoba u repozitorij nisu obrađeni svi ulazni podaci o osobama (učenicima) koje je potrebno uvesti u centralni repozitorij.

Pročitano 403 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI