Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

PU vukovarsko-srijemska: Tijekom vikenda 12 prometnih nesreća

Ilustracija Ilustracija FOTO: ARHIVA HRV

Tijekom vikenda, od 15. do 17. listopada, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je 12 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i devet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Jučer, 17. listopada oko 17,35 sati, u Ivankovu, u Ulici Gorjani, 49-godišnjak iz Ivankova je, upravljajući osobnim vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,67 g/kg, uslijed neopreznog pretjecanja vozila, udario u osobno vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smjera kretanja, a kojim je upravljala 32-godišnjakinja iz Vrbice. U prometnoj nesreći 49-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Istog dana oko 12 sati u Ceriću, 36-godišnjak iz Vinkovaca, upravljajući osobnim vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 2,13 g/kg, izgubio nadzor nad vozilom u ulici A. Stepinca.udario u stablo te potom u pješački otok te se vozilom zaustavio udarom u obiteljsku kuću. U prometnoj nesreći vozač je lakše i 22-godišnja putnica lakše su ozlijeđeni.

U Vinkovcima je,17. listopada, oko 13,50 sati u Ulici J. Kozarca, 41-godišnjak s područja Općine Drenje, upravljajući osobnim vozilom neopreznom vožnjom unatrag udario u tijelo pješaka, 71-godišnjaka iz Vinkovaca, koji se kretao kolnikom. U prometnoj nesreći 71-godišnjak je lakše ozlijeđen.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 10 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,19 g/kg zabilježena je kod 58-godišnjeg vozača u Vukovaru. Prema četiri vozača određena je mjera smještanja u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

 

Pročitano 401 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI