Ispiši ovu stranicu

Dvije vukovarske udruge obavljaju besplatni prijevoz starih, nemoćnih i osoba s invaliditetom

Dvije vukovarske udruge obavljaju besplatni prijevoz starih, nemoćnih i osoba s invaliditetom Foto: Arhiv HRV-a

Udruga za osobe s invaliditetom Vuka i Udruga žena Vukovar provode aktivnost besplatnoga prijevoza za stare, nemoćne i osobe s invaliditetom. Riječ je o prijevozu do ambulanti, bolnica i drugih institucija, a građani u potrebi trebaju se unaprijed javiti ovim udrugama jer je interes velik.

-Broj telefona za ovu našu besplatnu uslugu je 091 469 9881 i potrebno se najaviti dva dana ranije. Naime dosta ljudi koristi uslugu pa je potrebna najava da se možemo izorganizirati - istaknuo je voditelj projekta S osmjehom stariti 3 Jakob Kajtar iz Udruge za osobe s invaliditetom Vuka.

Udruga žena Vukovar pak uslugu prijevoza starih i nemoćnih provodi kroz projekt Nove mogućnosti – bolja socijalna uključenost starijih osoba.

- Važno je naglasiti da uslugu prijevoza obavljamo za osobe starije od 65 godina radnim danom od 8 do 16 sati i to na aktivnosti projekta te do socijalnih, zdravstvenih i drugih ustanova, a vožnju je potrebno najaviti dva dana ranije na broj telefona 095 711 25 88 – istaknula je Dejana Jasenovčanin iz ove udruge.

 

 

 

 

Pročitano 559 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar