Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Otvoren Sajam cjeloživotnog učenja

Otvoren Sajam cjeloživotnog učenja FOTO: Valerija Lozančić

Tjedan cjeloživotnog učenja koje na nacionalnoj razini organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u našem gradu započeo je u ponedjeljak, 27. rujna, otvorenjem Sajma cjeloživotnog učenja na Gradskom trgu. U narednim danima građane očekuje preko trideset događanja u organizaciji brojnih pojedinaca i organizacija u našoj županiji.

 

PRONI SAJAM

- Cilj je promovirati sve one aktivnosti koje promiču obrazovanje koje se događa nakon formalnog obrazovanja, da ljudi uče i dalje i da se nečim bave. To može biti neka kreativna aktivnost, daljnje učenje, otvaranje obrta, poduzetništvo i slično. - rekla je Katarina Anđelković stručna suradnica u Pučkom otvorenom učilištu Vinkovci koje je ove godine koordinator tjedna za našu i brodsko - posavsku županiju.

Građane očekuju brojna događanja, a u Vukovaru se izdvajaju: 
- Izdvojila bih javnu tribinu o prevenciji raka dojke i raka vrata maternice, radionice španjolskog jezika i njemačkog jezika, kreativne radionice izrade dekoracije, makeup, lakiranje noktiju i razne druge aktivnosti. - rekla je Anđelković.

Sajam je u ime grada Vukovara otvorila stručna suradnica za predškolski odgoj, školstvo i visokoškolstvo Jakica Rajković koja je istaknula kako Grad Vukovar potiče i podržava sve manifestacije i dobrobiti za učenike, studente i druge građane.

U Tjednu cjeloživotnog učenja surađuju brojne vukovarske udruge i centri, a program događanja nalazi se na facebook stranicama pučkog otvorenog učilišta Vinkovci i Agencije za strukovno obrazovanje.

Pročitano 523 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI