Stanje u prometu proteklog vikenda

Stanje u prometu proteklog vikenda Arhiva: HRV

Tijekom vikenda, od 17. do 19. rujna 2021. godine dogodilo se 18 prometnih nesreća, šest sa ozlijeđenim osobama i dvanaest sa materijalnom štetom izvjestili su iz PU vukovarsko- srijemske.

Na državnoj cesti Nuštar Bršadin zbog nepropisnog pretjecanja vozačice osobnog automobila došlo je do bočnog sudara s osobnim automobilom koji je bio u pretjecanju. Vozačica je zadobila tjelesne ozljede.

Također između Sotina i Opatovca zbog nepropisnog kretanja dolazi do sudara dva osobna automobila koja su vozila u suprotnim smjerovima pri čemu je ozlijeđeno pet osoba.

U Opatovcu pri naletu motocikla na psa dolazi do pada motocikla pri čemu je putnica ozlijeđena.

Ozlijeđen je i vozač traktora koji se u Komletincima zbog neprilagođene brzine prevrnuo u raskrižju.

U Ivankovu se zbog nepropisnog kretanja vozila, vozač osobnog automobila frontalno sudario s teretnim automobilom iz suprotnog smjera pri čemu su tri osobe zadobile tjelesne ozljede, a na državnoj cesti po izlasku iz Otoka u smjeru Vrbanje, vozač osobnog automobila u zavoju sletio je s ceste pri čemu su ozlijeđene dvije osobe.

Tijekom vikenda policijski službenici zatekli su 12 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,63 g/kg zabilježena je kod 52-godišnjeg vozača u Nijemcima.

Pročitano 493 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase