Ispiši ovu stranicu

Veslaču Damiru Martinu čestitali i čelnici Vukovara

Damir Martin  kod murala Damir Martin kod murala Foto: Valerija Lozančić

Povodom uspjeha na Olimpijskim igrama u Tokiju, Damira Martina sa suprugom Ivanom primili su i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i njegov zamjenik Filip Sušac, a nakon prijema u uredu gradonačelnika otišli su i do oslikanog zida podno Osnovne škole Antuna Bauera na kojemu se nalaze murali poznatih Vukovaraca „Veliki ispod zvijezda“ među kojima je i mural Damira Martina.

Martin je tom prigodom rekao kako je ponosan te da mu je čast biti dio vukovarskih velikana.
-Uvijek s ponosom ističem otkuda dolazim, otkuda su moji korijeni i otkuda mi snaga i inat za završnice natjecanja - rekao je Martin.

Gradonačelnik je naglasio kako Martin već 11 godina ostvaruje vrhunske sportske rezultate što je uistinu teško i mogu samo najbolji.
- U sportu je teško doseći vrhunsku razinu, a Damirovi sportski rezultati koje postiže u kontinuitetu od 11 godina i to u disciplini za koju se odlučuju samo najbolji veslači govori samo za sebe o njegovoj jačini i moći. Zahvalni smo mu što i u svojim najslavnijim trenutcima ne zaboravlja Vukovar. Vjerujemo kako će se ovaj kontinuitet nastaviti i s četvrtom olimpijskom medaljom koja će se održati za 3 godine te mu želimo puno sreće i sportskog uspjeha u svim budućim postignućima – poručio je Penava dodajući kako su naslikanim muralima željeli pokazati svim sugrađanima, a posebice najmlađim, da je moguće živjeti u jednoj maloj sredini, ali se i uspeti na vrh svijeta.

Pročitano 969 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić