Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Daniel Rehak biti će govornik ispred branitelja i stradalnika na obljetnici Oluje u Kninu

Daniel Rehak biti će govornik ispred branitelja i stradalnika na obljetnici Oluje u Kninu FOTO: ARHIVA HRV

Nakon sastanka predstavnika Generalskog zbora s premjerom i resornim ministrima dogovoren je plan obilježavanja središnje proslave Oluje u Kninu.

Donijeli su odluku da se ove godine središnji dio programa održi na stadionu NK Dinar. Podizanje stijega, odnosno protokolarni dio održati će se na Tvrđavi dok će se sve ostale aktivnosti odvijati na igralištu uz prijenos putem video zida.

Ministar Tomo Medved rekao je kako kontinuirano analiziraju nove okolnosti i mjere, a u skladu s time će prilagođavati broj stolica na stadionu, kao i program.

Ministar je otkrio i kako je odlučeno da će govornik u ime branitelja i stradalnika biti vukovarac Daniel Rehak.

- Smatram da je, odnosno mi u Ministarstvu smatramo da je prikladno da se u Kninu ove godine obrati jedan od zapovjednika obrane Vukovara, ali i predsjednik Društva srpskih koncentracijskih logora.- rekao je ministar Medved dodajući kako se prisustvo članova Vlade još dogovara,a ostale koomemoracije idu u skladu s planom.

Naglasio je i kako će sve sastavnice Hrvatske vojske i policije, sve udruge iz Domovinskog rata biti pozvane i sudjelovati na ovoj važnoj obljetnici.

Pročitano 633 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI