Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Tijekom vikenda na području županije sedam prometnih nesreća

Tijekom vikenda na području županije sedam prometnih nesreća Foto: Arhiv HRV-a

Tijekom vikenda na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je ukupno sedam prometnih nesreća, od čega je jedna sa ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao posljedicom - izvijestili su iz Policijske postaje vukovarsko-srijemske.

U Cerni je 19-godišnji „mladi“ vozač osobnog automobila, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila raskrižju ulica i zavoju u lijevo, sletio je u odvodni kanal gdje se i zaustavio na desnoj bočnoj strani vozila. Istom prilikom zadobio je lake tjelesne ozljede.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se, po jedna, na županijskoj cesti Ž4218 Štitar-Županja, Vinkovcima, GP Principovac, Mirkovcima, Iloku i Ivankovu.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli devet vozača s nedozvolenom prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 1,91 g/kg zabilježena je kod 36-godišnjeg vozača osobnog automobila u Ilači.

Jednako tako, na području Privlake zatečen je 49-godišnji vozač osobnog automobila kod kojeg je preliminarnim testiranjem utvrđena nedopuštena prisutnost opojne droge (kokain) u organizmu. Prema ukupno dva vozača određena je mjera smještanja u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 104 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D-2 kod Bobote, 61 prekršaj.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Pročitano 742 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI