Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Požar na trgovini u Vukovaru, trgovkinja lakše ozlijeđena

Požar na trgovini u Vukovaru, trgovkinja lakše ozlijeđena Foto: Arhiv HRV-a

U petak u 12,45 sati u Vukovaru, u ulici Kardinala Alojzija Stepinca, došlo je do požara na vanjskom dijelu trgovine, gdje je središte bilo na nadstrešnici - izvijestili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Intervenirala je odmah JVP Vukovar koji su ugasili požar i stvorili uvjete za očevid policije i protupožarnog inspektora.

Očevid je ukazao kako je došlo do nekontroliranog odbacivanja gorive tvari (opušci i slično) na kartonsku ambalažu te trgovine, koja se nalazila ispod nadstrešnice, a uzrok požara je toplinska energija gorivih dijelova krute tvari.

Naime, nadstrešnica je opožarena te je vlasnici, 60-godišnjakinja iz Vukovara, trgovine pričinjena materijalna šteta uz iznosu od više tisuća kuna.

U trgovini je bila nazočna i 46-godišnja trgovkinja, koja je u požaru lakše tjelesno ozlijeđena zbog opeklina na njenim rukama, jer je zatvorenim vratima odvojila vanjski dio objekta s trgovinom, kako se požar nadstrešnice ne bi proširio.

Vlasnica je materijalno oštećena dok je trgovkinji u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru pružena liječnička skrb.

Izvješće o očevidu će biti proslijeđeno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 556 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI