Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Pronađeni sumnjivci za razbojništvo u benzinskoj postaji u Starim Jankovcima

Pronađeni sumnjivci za razbojništvo u benzinskoj postaji u Starim Jankovcima Foto: Arhiv HRV-a

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su provedenim izvidima brzo utvrdili moguće sumnjivce za razbojništvo u benzinskoj postaji u Starim Jankovcima.

Naime, u četvrtak oko 23,45 sati, u Starim Jankovcima, uz prijetnju vatrenim oružjem od djelatnika te benzinske postaje razbojnici su otuđili više tisuća kuna.

No, već u subotu , policijski službenici su temeljem Naloga Županijskog suda u Vukovaru pretražili obiteljsku kuću u Vinkovcima, gdje su na toj adresi pronašli 37-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg su pronašli jedan neprijavljeni pištolj sa 3 pripadajuća streljiva, dva plinska pištolja i jednu imitaciju pištolja (plastični), dok su provedenom pretragom pronašli i druge predmete povezive sa počinjenjem kaznenog djela, glede čega je nad istim provedeno kriminalističko istraživanje.

Daljnjim izvidima i opsežnim istraživanjima policija je ukazala sumnju da su 37 i 19-godišnji hrvatski državljani iz naše Županije i 54-godišnji bosanskohercegovački državljanin iz Uskoplja, počinili kazneno djelo razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima te su stoga kazneno prijavljeni.

Pročitano 749 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI