NAJNOVIJE
Otvoreno parkiralište s 19 parkirnih mjesta

Ispred sjedišta udruge Vukovarski leptirići u Velebitskoj ulici u Vukovaru otvoreno je novo uređeno parkiralište s 19 parkirnih mjesta za potrebe članova udruge i roditelja djece s poteškoćama u razvoju.

(Subota, 21 Rujan 2019 14:35)
Penava objavio da će na izborima podržati Kolindu Grabar Kitarović

Na otkrivanju Gonga svjetskoga mira u Vukovaru gradonačelnik Vukovara Ivan Penava rekao je novinarima da će na predsjedničkim izborima dati podršku predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović.

(Subota, 21 Rujan 2019 14:26)
Svjetski gong mira svečano otkriven u Vukovaru

Na Olajnici u Vukovaru svečano je otkriven Gong svjetskoga mira čime je Vukovar postao jedan od gradova svjetskog mira, bogatiji za monumentalni i prepoznatljivi spomenik koji simbolizira mir, ljubav i prijateljstvo među narodima.

(Subota, 21 Rujan 2019 14:19)
Premijer Plenković otvorio Vinkovačke jeseni

Sinoć su u Vinkovcima svečano otvorene završne svečanosti na ovogodišnjim 54. po redu Vinkovačkim jesenima koje se održavaju pod sloganom Tri nam drage riječi.

(Subota, 21 Rujan 2019 10:54)
Ministrica Bedeković u Vukovaru održala sastanak sa županom i ravnateljima Centara za socijalnu skrb

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku izv.prof.dr.sc.Vesna Bedeković posjetila je Vukovarsko-srijemsku županiju i održala radni sastanak sa županom Božom Galićem, njegovim suradnicima te ravnateljima socijalnih ustanova s našeg područja.

(Petak, 20 Rujan 2019 16:06)
U Vinkovcima obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Odlukom Hrvatskoga sabora, dan 22.rujna u Hrvatskoj se obilježava kao Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Tim povodom sazvana je zajednička sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Vukovarsko-srijemske županije i Županijske koordinacija za ljudska prava, a na kojoj je obilježen ovaj važan datum u znak sjećanja na tri žene ubijene na zagrebačkom Općinskome sudu 22. rujna 1999. godine.

(Petak, 20 Rujan 2019 15:54)
U Vinkovcima predstavljen Crni sendvič

U Vinkovcima upriličena promocija crnog sendviča.

(Petak, 20 Rujan 2019 15:02)

Opsežna potraga za nestalim Ivicom Šmitom

Ronioci pretražuju dno Lučice Ronioci pretražuju dno Lučice Jasenka Vrdoljak

Pripadnici Hrvatske Gorske službe spašavanja (HGSS) i danas su nastavili s naporima kako bi pronašli tijelo nestalog Vukovarca Ivice Šmita koji je nestao u subotu, 9. ožujka.

Prema riječima Zlatka Becića, voditelja potrage iz HGSS-ove stanice Vinkovci danas se provodi opsežna akcija u koju je uključeno pedesetak pripadnika HGSS-a sa psima tragačima, Stožer za zaštitu i spašavanje grada Vukovara, ronioci Vukovara i Slavonskog Broda te ribočuvari. Pretražuje se područje  Otoka sportova, uz Lučicu i Dunav do Vučedola, a ronioci intenzivno pretražuju dno Lučice gdje su po Becićevim riječima psi tragači burnije reagirali.

Nestali Ivica Šmit je visok oko 170 centimetara, srednje je  tjelesne građe, proćelav, nosi naočale, a u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u tamno plavu jaknu. Imao je tzv. šiltericu na glavi na kojoj je istaknuto slovo ''P“ te crne cipele na nogama.

Pročitano 1478 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija