Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Napad 30-godišnjaka na dijete - policija sumnja na zločin iz mržnje

Napad 30-godišnjaka na dijete - policija sumnja na zločin iz mržnje Foto: Arhiv HRV
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nasilničko ponašanje iz članka 323.a u svezi zločina iz mržnje iz članka. 87. stavka 21. Kaznenog zakona.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 30-godišnjak 1. lipnja oko 7,30 sati u pekarnici u ulici Vijenac kneza Branimira u Vukovaru, izazvan obilježjem na zaštitnoj maski koju je nosio na licu, fizički napao maloljetnika uslijed čega je lakše ozlijeđen.
Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a rješenjem suda određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.
Kako neslužbeno doznajemo uzrok napada na trinaestogodišnjeg dječaka hrvatske nacionalnosti u Vukovaru motiviran je nacionalnom osnovom. Dječak je tjelesno napadnut jer je nosio zaštitnu masku s hrvatskim obilježjima. Muškarac je djetetu nanio više udaraca. Također neslužbeno, doznajemo kako je napadač tridesetogodišnjak srpske nacionalnosti od prije policiji poznat zbog sličnih izgreda.  
Pročitano 1204 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI