Ispiši ovu stranicu

Sanirana Ulica Dragovoljaca HOS-a

Sanirana Ulica Dragovoljaca HOS-a Foto: Valerija Lozančić

U gradskoj četvrti Sajmište sanirana je i Ulica Dragovoljaca HOS-a. Dužina prometnice je 531 metar, a uređena je novom asfaltnom kolničkom konstrukcijom, rubnjacima, zatvorenim sustavom oborinske odvodnje, novom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom te nogostupom.

- Po pitanju uređenja komunalne infrastrukture težište stavljamo na gradsku četvrt Sajmište u kojoj je u tijeku pojačano investicijsko ulaganje. Nakon rekonstrukcije Bogdanovačke ulice i prve faze sanacije Ulice SR Njemačke, sanirana je i Ulica Dragovoljaca HOS-a. Nastavljamo i dalje ovim tempom izgrađivati naš grad, činiti njegove ulice ljepšima na zadovoljstvo svih građana, a jednako tako, veselimo se i svim budućim projektima - rekao je gradonačelnik Penava koji je sa suradnicima obišao izvedene radove.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Dražen Čulig istaknuo je kako su sanaciji ceste prethodili radovi postavljanja cjevovoda pitke vode.
-Nakon postavljanja cjevovoda pitke vode završen je zatvoreni sustav odvodnje, uređeni su nogostupi koliko je širina prometnice to dopuštala, saniran je dio ulice koji čini spoj s Bogdanovačkom ulicom, a sada slijedi hortikulturno uređenje - pojašnjava Čulig te ističe kako je Ulica Dragovoljaca HOS-a kao kružno naselje sanacijom podignuto na zavidnu razinu.

Izvedeni radovi financirani su iz Proračuna Grada Vukovara u iznosu od 1.580.000 kuna s PDV-om, a radove je izvodila gradska tvrtka Komunalac.

 

 

Pročitano 597 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić