Ispiši ovu stranicu

Radi počinjenih teških prometnih prekršaja pokušao obmanuti policiju o svom identitetu

Policijski službenici su 26. svibnja oko 20,20 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Vukovaru u prometnom prekršaju kretanja vozilom u suprotnom smjeru zatekli muškarca koji je pod utjecajem alkohola u organizmu (1,75 g/kg) upravljao osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka.

S obzirom da muškarac kod sebe nije imao nikakav identifikacijski dokument, priveden je u prostorije policije radi utvrđivanja identiteta, kojom prilikom je temeljem provjere danih osobnih podataka utvrđeno kako je dao lažne osobne podatke.

Nakon provedenog daktiloskopiranja utvrđen je identitet osobe, 23-godišnjaka iz Zagreba.

Ujedno je utvrđeno i da 23-godišnjak ne posjeduje važeću vozačku dozvolu javljaju iz PU Vukovarsko-srijemske te dodaju kako zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija će protiv 23-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog, te mu je izdan obavezni prekršajni nalog.

Također, izdan mu je obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, dok će zbog davanja lažnih osobnih podataka, čime je počinio prekršaj iz članka 10. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Po dovršenoj prekršajnoj obradi, 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je pušten.

Pročitano 668 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI