Ispiši ovu stranicu

Obitelj i prijatelji od subote tragaju za nestalim Ivicom Šmitom

Zadnji put viđen kod Otoka sportova Zadnji put viđen kod Otoka sportova Foto: Privatni arhiv

Redakciji Hrvatskoga radija Vukovar obratila se Ivana Šmit čiji je suprug Ivica Šmit nestao iz Vukovara u subotu 9. ožujka oko 21 sat.

Ivica Šmit, poznat i pod nadimkom Brile, hrvatski branitelj i invalid Domovinskoga rata posljednji je put viđen na mostu kod Otoka sportova, a nakon što je poslijepodne i večer toga dana proveo u restoranu koji se nalazi u blizini spomenute lokacije. Sa suprugom se telefonski čuo oko 16 sati  i javio da će uredno doći kući. Kako se tijekom noći nije pojavio, ujutro su supruga, članovi obitelji i prijatelji krenuli u potragu, a navečer su pozvali i policiju koja je napravila zapisnik.

Prema riječima Ivane Šmit, njezin suprug sa sobom ima osobne dokumente, bankovne kartice, ključeve od stana kao i ključeve te dokumentaciju njihovog osobnog automobila kojeg toga dana nije koristio. Njegova zadnja kartična transakcija zabilježena je u subotu kod plaćanja računa u restoranu.

Obitelj i prijatelji danas su započeli i akciju plakatiranja grada s informacijama o nestalom Ivici Šmitu te mole sve građane koji imaju bilo kakvih saznanja o njemu da kontaktiraju policiju na broj 192. 

Pročitano 9049 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar